La Font Blanca comença en segons minuts hores dies

Individual a Arcalís

RECORREGUTS CURSA INDIVIDUAL

Per a la cursa individual del 26 de gener, s’ha hagut de modificar el recorregut per adaptar-lo a les condicions d'innivació en què es troba Vallnord - Ordino Arcalís. El nou itinerari constarà de tres ascensions i tres descensos, amb un desnivell de 1.655 metres per als sènior masculí.

El nou recorregut manté totes les característiques tècniques tant a les pujades com a les baixades i un nivell de seguretat òptim, a més d’oferir una visibilitat pràcticament del 100% per als que vulguin seguir la prova in situ.

La sortida estarà ubicada als Planells, a 2.060 metres, i des d'allà s'iniciarà la primera ascensió passant per la Coma d'Arcalís fins el cap de l’estació, uns metres per sobre del telecadira de la Basera, amb un desnivell de 490 metres. El primer descens serà de tornada pràcticament fins la sortida per La Portella del Mig i la segona pujada s’encararà pel fora pista de la negra de la Portella. El segon descens serà gairebé idèntic al primer i la tercera i darrera ascensió, la més exigent amb 655 metres de desnivell, passarà per La Gran Canal i arribarà fins la Collada d’Arcalís, a 2.715 metres d'altura, des d'on es farà l'últim descens fins a la meta, ubicada als Planells.

 
Recorreguts al detall: