La Font Blanca comença en segons minuts hores dies

Normes generals per a la pràctica d’esquí de muntanya en domini esquiable

En els últims anys, la convivència entre diferents disciplines a les estacions d'esquí es cada vegada més notòria fins el punt que el creixement substancial de practicants d'esquí de muntanya a Andorra ha fet que tant Grandvalira i Vallnord adaptés pistes dels seus dominis esquiables per donar-los cabuda.

Actualment, gaudim de 20 pistes d'esquí de muntanya a les estacions del país però també existeix unes normativa a les seves àrees esquiables que és clau coneixem, principalment per garantir la nostra pròpia seguretat.

Entre d'altres situacions a tenir en compte, a les estacions està permès practicar esquí de muntanya en les pistes senyalitzades tant de dia com en algunes hores de la nit, en les quals també hi ha màquines trepitjaneu que poden ser una amenaça si no es coneix la normativa.

Per conèixer la normativa que comparteixen Grandvalira i Vallnord CLIQUEU AQUÍ

Els dos directors de Vallnord, Josep Marticella (Pal Arinsal) i Xavier Ajona (Ordino Arcalís), van dedicar una conferència sobre la normativa, abans de l'entrega de regals als voluntaris a l'ACCO. Per visionar-la sencera, CLIQUEU AQUÍ

 

Comments are closed.