La Font Blanca comença en segons minuts hores dies

Primera reunió de voluntaris Font Blanca 2018

Primera reunió de voluntaris, el 20 de novembre del 2018 al Centre de Tecnificació Esportiva d’Ordino.

A la reunió es farà la presentació als voluntaris de la organització de la FB 2018 que és disputarà els 27 i 28 de gener del 2018. la font blanca serà la tercera cursa de la copa del món d'esquí de muntanya de la ISMF després de començar a la Xina el 15/12/2017 i de Suïssa el 14/01/2018. S'esperen tots els favorits juntament amb tots els andorrans.

Us presentarem:

  • Les novetats i iniciatives que s’han introduït a la Font Blanca 2018. Es tracta de la tercera cursa de la Copa del Món ISMF 2018 que es disputarà els pròxims 27 i 28 de gener, després de la cita inicial a Xina (15 de desembre) i Suïssa (14 de gener). Allà hi seran tots els andorrans i com no, els millors del món de l'especialitat.
  • Un repàs de les tasques de voluntaris.
  • La revisarem del calendari d’activitats previstes.
  • Podreu parlar amb els responsables de zona que us respondran al dubtes que pugueu tenir.

La Font Blanca necessita uns 150 voluntaris entre els dos dies i es reparteixen en zones i tasques segons el seu perfil, formant part d'una cursa solidària i sostenible.

La Font Blanca té un acord amb UNICEF per dur a terme un projecte integrador destinat a nens discapacitats del Bhutan; es convida a tothom participar en aquest projecte.

És proposa als voluntaris unes formacions de primers auxilis de la Creu Roja, uns cursets de formació d'autorescat en cas d'allau pels Bombers d'Andorra i un curs de perfeccionament d'esquí de muntanya pel Club Pirinenc andorrà.

Si vols ser voluntari, has de formalitzar la inscripcio a través de la web de la Font Blanca (www.fontblanca.ad).

Comments are closed.