La Font Blanca comença en segons minuts hores dies

Ranking General WC

Una vegada finalitzada la cursa vertical de la Font Blanca, marxen de la tercera cita de la Copa del Món els mateixos líders.

Palzer domina la classificació general masculina amb 200 punts, Boscacci és segon amb 110 i Magnini és tercer amb 106. Per part d’Andorra Jordi Solé és el 34è a la general, Gerber Martin el 39è, Xavi Areny el 41è, Euan Prieto el 42è i David Pérez el 43è.

En la categoria femenina, Mollaret és la líder a la classificació general amb un ple de triomfs i 200 punts; segona és l’espanyola Clàudia Galícia (116), avui setena; i tercera la italiana Katia Tomatis, avui cinquena.

 Després de la primera prova de la Copa del Món ISMF 2018
disputada a la nouvinguda seu de Wanlong (Xina), l'italià Nicolo Ernesto Canclini se situa líder al rànquing de la modalitat esprint i l'andorrà Xavi Areny obté un històric vuitè lloc. En la categoria femenina la més ràpida ha estat la francesa Laeititia Roux.

 

Clica aquí i mira els resultats:
categoria masculina i categoria femenina

 

Pel que fa a la cursa vertical, l'alemany Anton Palzer ha sigut el guanyador i els tres andorrans, Jordi Solé, Gerber Martín i Xavi Areny han acabat dins del top-30. En fèmines s'ha imposat la francesa Axelle Mollaret.

                                               Clica aquí i mira els resultats:
                       categoria masculina i categoria femenina

 


ELS MILLORS DEL 2017

La francesa Latetitia Roux i Matteo Eydallin (Itàlia) van ser els guanyadors de la Copa del Món ISMF 2017 individual, amb Axelle Mollaret (FRA) i Clàudia Galícia (ESP) completant el podi femení, mentre que Michelle Boscacci (ITA) i William Bon Mardion (FRA) van aconseguir plata i bronze per als homes.

 

Clica aquí per veure resultats Ranking masculí 2017 (individual)

Clica aquí per veure resultats Ranking femení 2017 (individual)

 

 

En la Copa del Món ISMF vertical els campions del 2017 van ser la francesa Axelle Mollaret i l'italià Damiano Lenzi. El podi femení el van completar Emelie Forsberg (SUE) en la segona posició i Katia Tomatis (ITA) en la tercera. En la categoria masculina, segon va ser Werner Marti (SUI) i tercer Kilian Jornet (ESP).

 

Clica aquí per veure resultats Ranking masculí 2017 (vertical)

Clica aquí per veure resultats Ranking femení 2017 (vertical