La Font Blanca comença en segons minuts hores dies

Zones adaptades al públic

Cursa Individual, 26 de gener a Arcalís:

Amb el canvi en el recorregut de la cursa individual, l’accés a la sortida i arribada passarà a estar ubicat als Planells, a l'altura del xalet ECOA, on es pot arribar amb el cotxe.

En aquella zona s'habilitarà el nou estadi, que vindrà a substituir el del darrer centre neuràlgic ubicat a la Coma d'Arcalís, des d'on es podrà veure més del 50% de la cursa. Aquest espai està habilitat per poder gaudir en viu i en directe el desenllaç de la prova de la Copa de Món amb els millors especialistes.

Un altre punt recomanable per veure la cursa individual és el bar refugi de Les Portelles, a la zona alta. Aparcant el cotxe a la zona baixa de l'Hortell, cal agafar el telecadira de la Basera, que et porta directament al punt des d'on es poden veure com els corredors coronen les tres ascensions que contempla el recorregut.

Cursa Vertical, 27 de gener a Arinsal:

L’accés a la sortida és al poble d'Arinsal, a tocar del telecadira Josep Serra, a la cota 1.600.

Des d'allà es pot agafar el telecadira que arriba fins a la cota 1.900, on hi ha la zona de sortida de Les Marrades, a un preu especial amb esmorzar inclós.

Per als que no tenen el forfet d'esquí, poden desplaçar-se amb el seu cotxe a Comallemple i veure la cursa des de la terrassa del bar..

La zona d'arribada, a més de 2.200 metres, és també un magnific lloc de visió de la cursa per al públic. Allà hi ha el xalet Igloo i una pantalla gegant per poder seguir el desenvolupament de les curses.

 

Si vols, també pots consultar el nostre tríptic, on trobaràs el programa de les dues curses. Punxa a cada foto per veure el tríptic en grans dimensions!